India

India piercing & smycken AB är en av Sveriges äldsta smyckes och studioverksamheter.
Företaget grundades 1974 och jobbar endast med allergivänliga smycken i god kvalitet. Bl.a Sveriges största sortiment av örhängen i äkta silver. Även piercingsmycken!
Stor del av vinsten från företaget går varje år till välgörenhet. Familjen har hjälpt mindre bemedlade i Indien i många år med pengar och förnödenheter. Även i Sverige hjälper de familjer som har det svårt. Genom Robbans stödsida och sina kontakter uppmärksammas problemet runt hemlöshet. Shergill har också ställt upp för föreningen Värmestugan som kämpat med ekonomin sen kommunen har bestämt sig att inte stödja den här typen av organisation. Familjen Shergill har varit Värmestugans sponsor från dag 1. Inte bara det faktum att de stöttar och står bakom föreningen, utan de uppmuntrar även andra att göra det. Utan folkets engagemang skulle inte föreningen Värmestugan finnas idag! Det är inte bara det ekonomiska som är ovärderligt. Allas stöd och uppmuntran till ledningen alla dessa år, speciellt när det har varit motigt var/är helt ovärderligt!

När du köper Indias produkter från vår webbshop bidrar du till både att företag som tar samhällsansvar kan växa och hjälpa fler, men också att vi kan uppmärksamma och belysa goda gärningar i samhället.