BG projekt

BG projekt

50 kr

Belöna godhet projekt. När ni bidrar till Bg projektet ser ni till att fler och fler godhjärtade handlingar kan uppmärksammas och belönas.

Varje månad nomineras personer som har berört andra med deras godhet via våra socala kanaler. 
Vi väljer ut 3 personer varje månad som belönas för deras osjälviskhet och godhet. Dessa personer får presentkort till vår webshop.

Vi är övertygade om att det vi fokuserar på växer. Genom att bidra till det här projektet ser ni till att fler och fler goda gärningar kan uppmärksammas. 

Läs mer om projektet här


Relaterade produkter

 • Gåvokort Värmestugan

  Om du vill skänka en engångssumma till Värmestugan från dig eller någon annan, kan du köpa ett gåvokort. Du väljer själv vem som ska stå som avsändare på gåvokortet.
  Värmestugan är helt beroende av privatpersoner och företags generosietet. 

  150 kr
 • Instant karma

  Instant karma

  Vi är igång med många spännande projekt. Ena är att göra goda gärningar i form av sociala experiment där vi ställer den ovetande individen inför val. Där man kan välja att blunda eller hjälpa i den uppkomna situationen. Personer som väljer rätt belönas med en presentkort till vår webshop. Som instant karma :) det du gör kommer tillbaka till dig i en annan form. Det är lag.

  För att kunna finansiera dessa sociala experiment behöver vi generera pengar. Ni kan hjälpa till genom att handla valfri vara i den här webbshoppen eller att bidra direkt till Instant karma projektet här. 

  100 kr
 • Tygkasse Värmestugan Helsingborg

  Plastbanta med Värmestugan Helsingborg
  100 kr
 • Suspended Coffee

  Konceptet Suspended Coffee, där man samtidigt som man köper en kaffe till sig själv även kan betala för en extra och lämna den innestående till en medmänniska som inte har råd själv!

  15 kr