120 minuter one-on-one konsultation med Joakim Hilton

120 minuter one-on-one konsultation med Joakim Hilton

2 995 kr

I samarbete med Joakim Hilton på Insight Confidence kan vi presentera det här fantastiska erbjudandet, vilket är unikt för vår shop.

Du får ett 120 minuters virtuellt coachingsamtal över Skype eller Zoom, plus en 30-45 minuters uppföljning cirka 1-2 veckor senare.

I jämförelse med majoriteten av coacher skiljer sig Joakims sätt att arbeta avsevärt. Joakim jobbar inte för att hjälpa sina klienter uppnå personliga resultat alls. Han förordar inte och kommer därför inte försöka lära dig en ny process av strategier, verktyg eller tekniker, för att ”hantera” den mentala biten.


Konsultation

Att arbeta ihop med Joakim som din coach innebär konsultation för det inre spelet, mental coaching för idrottare och entreprenörer, samt livscoaching för den som behöver det. För Joakim betyder det inre spelet inte inuti huvudet eller inuti människan. Det betyder inuti livet eller inuti Medvetandet. “Mellan öronen har någon aldrig funnit det den på riktigt söker,” säger han.

Anledningen till hans approach är en insikt om att “separata” personer, känslor, tankar, beteenden, mindsets, idrottsevenemang, prestationer, utmärkelser, pengar och framgångar faktiskt inte existerar på det viset vi är skolade att tro. Med denna vetskapen tycker Joakim att det blir absurt, till och med falskt, att behandla dessa saker och ämnen som han tidigare lärt sig att göra.

Om en jakt på personlig utveckling, sinnesfrid och framgång skall kunna vara möjlig och värd ett försök, behöver en person för det första besitta förmågan att ta sig an en sådan jakt. Men eftersom en person eller en individ bara är en övergående bild inuti Medvetandet och upplevd av Medvetandet, likt en rollfigur i en film eller dröm, så besitter en person ingen sådan förmåga, eller inget sådant ansvar heller.

En enskild individ eller ett enskilt objekt finns inte på riktigt. Bara Medvetandet finns på riktigt. Att inse och veta detta är nyckeln till gränslös och evig Frihet, Lycka, Passion och Kärlek.

Under sessioner med Joakim kommer du märka att han oftast tar den rakaste vägen möjligt till att hjälpa dig urskilja övertygelse (inlärt) ifrån upplevelse (äkta). Om du har erfarenhet av klassisk coaching, där det i huvudsak handlar om öppna frågeställningar, kommer Joakims tillvägagångssätt upplevas nytt och ovant. Detta är positivt då det betyder att du öppnar upp dig och välkomnar något du inte har vågat på ett bra tag, men som du allra mest längtar efter.

Vetskapen om det Joakim pekar dig till är vad som i grund och botten tillåter äkta inspiration att flöda, samt är det som möjliggör att livet naturligt faller på plats. Så som du alltid önskat men, på grund av din oskyldiga skolning under så många år, inte riktigt har funnit utrymme att utforska.


Om Joakim & Insight Confidence

Idén om Joakims coach- och konsultfirma växte fram när han efter 10 års professionellt tävlande i golf lade klubborna på hyllan 2014. Redan som ung idrottare och juniorgolfare var Joakim intresserad av den inre världen. Som 14-åring studerade han Lars-Erik Uneståhls (ansedd som grundaren till mental träning i Sverige) olika koncept och träningsprogram, samt läste Kjell Enhagers bok Kvant Golf flera gånger om.

Trots att dagens snart 40-åriga ryggsäck innehåller en kombination av olika utbildningar inom Idrottspsykologi, Mental Rådgivning, klassisk Coaching, Transformativ Coaching, De Tre Principerna (3P), Inside-Out, samt de praktiska tävlingserfarenheterna i golf, så faller dessa kunskaper och färdigheter bort när de ställs emot insikter och upplevelser Joakim har mött längs sin egen resa.

Att peka dig till din äkta kärna är Joakims roll. Att hjälpa dig rensa bort begränsande idéer och koncept om dig själv — inte addera, är Joakims uppgift.

Utöver erbjudandet för vår shop så är du välkommen att följa Joakims konto på Instagram @insightconfidence.se där han regelbundet delar med sig av sitt arbete. Hans hemsida är www.insightconfidence.se, och om du har några frågor till honom direkt så kan du antingen skicka ett meddelande på Instagram eller mejla honom på [email protected].