Getre

Det finns många sätt att sprida glädje, möjligheterna är oändliga. Vår avsikt är att sprida glädje på många olika sätt. Det har bevisats i ett experiment att hjälper vi någon från hjärtat, mår vi också mycket bättre! Blotta åsynen av hjälpsamma händelser får immunstimulerande effekter!
När man ger får man mycket mer tillbaka! Tänk dig sist du gjorde något snällt för någon, kom ihåg den fantastiska känslan som tog över hela din kropp och själ. Tänk dig en värld där alla är vänliga! Det är min dröm och den här sidan är ett steg i den riktningen.

Vem är jag då? Och vad gör mig kvalificerad att avgöra vad som är god handling.
Jag är en kvinna, dotter, fru, mamma och syster! Som finner stor glädje i att ge! Känner du också som jag, tveka inte, gör en god gärning för någon annan och berätta för oss om det!
Här kan du dela med dig dina idéer och erfarenheter av vänlighet. Kommer du på något roligt och kreativt sätt att ge eller göra någon annan glad, dela gärna med dig. Det kan inspirera andra.
För mig är det inte främmande att hjälpa andra människor. Jag har lagt ner tusentals timmar på att hjälpa andra. Bland annat genom att bygga upp en framgångsrik förening som hjälper hemlösa och behövande.
Nyligen har jag också blivit nominerad till Svenska hjältar 2018. Trots att jag är jättestolt över nomineringen och känner mig hedrad så känner jag mig inte som en hjälte. Jag gör bara det jag älskar att göra. Att ge, göra goda gärningar och ge tillbaka till samhället. Jag är övertygad om att det man fokuserar på växer. Därför väljer jag att fokusera på just dessa.
I vår webshop www.getre.se har vi samlat många olika företags varor som tar samhällsansvar på olika sätt. Företag som inte bara tänker på sin egen vinst utan hjälper någon annan person eller organisation med tid, tjänster eller pengar. Det behöver vara spårbart och behöver vara regelbunden för att kunna bli kvalificerad till vår webbshop.
Vi har äntligen kommit på ett sätt att ”ge tillbaka” till alla dessa företag som har hjälpt andra helt osjälviskt under alla åren genom merförsäljning till deras verksamheter.

Genom att handla i vår onlinebutik stödjer ni dessa osjälviska företag och samtidigt som ni möjliggör att vi kan utöka våra projekt, där vi belönar vardagsgodhet. Se mer under BG-projekt och Instant karma.
Känner du företag som tar samhällsansvar? Tipsa oss gärna! [email protected]