Enskild healing meditation med Bhante Satimanta (90 minuter)

Enskild healing meditation med Bhante Satimanta (90 minuter)

990 kr

Alla kan meditera! Kanske vill du få prova i ett mindre sammanhang, enskilt tillsammans med Bhante Satimanta? Kanske vill du få en guidning som utgår helt ifrån dig och dina behov?

Allt utifrån dina förutsättningar. Här får du ta del av den kunskap och erfarenhet av meditation som Bhante har från sina 25 år som munk.

Vi är många som upplever mer och mer stress och samtidigt vet vi om och märker dess skadliga effekter, både i arbetslivet och privat.  
Den sätter sig i både kroppen och i tankar, skapar oro och sjukdomar. Stressrelaterade sjukskrivningar har ökat lavinartat och vi vet kanske inte att meditation kan hjälpa.  

Dessutom är vi många som har upptäckt att genom att lära sig att meditera och använda meditation en liten stund varje dag så hinner vi faktiskt med mycket mer och nu utan stress. 
 
Meditation ger lugn, koncentration och energi och alla kan lära sig det. Det är ett mycket effektivt och modernt sätt att släppa oro och stress och istället få ny energi och lugn när det behövs. Bra meditation ändrar hjärnan från att vara inställd på en stressad kamp eller flykttillstånd till att bli mer avslappnad och positiv och utvecklar de hjärncentra som ger oss en optimistisk livssyn, stärker immunförsvaret och håller oss friska.Uppdrag i Sverige

Att vägleda svenska människor hur man lever ett lyckligt liv genom meditation och buddhism. Meditation lär dig goda mentalsätt som kan hjälpa dig i vardagen.

Viktiga problem i det västra samhället
 
Många drabbas av att inte klara av stress och depression eftersom de saknar uthållighet och inte har lärt sig hanteringsmekanismer. De lider av ständiga panikattacker, ångest och brist på tillfredsställelse.
 

Hans budskap
 
Hans motto är "När du läker ditt sinne, läker du din kropp". Din mentalitet och känslor påverkar dina inre organ. Därför bestämmer din emotionella hälsa din fysiska hälsa.

Vad får jag för pengarna?  

För 990 kr får du 90 minuter enskild meditationstid med Banthe Satimanta. Det sker oftast via skype. Eller enligt överenskommelse. Dessa är individuella upplägg. Passar från helt nybörjare till personer som har meditarat en hel del men vill ha förstärkt energi och uppnå djupare medvetandetillstånd med Banthe Satimanta som har 25 års meditationserfarenhet. 


Relaterade produkter