Instant karma

Instant karma

100 kr

Instant karma

Vi är igång med många spännande projekt. Ena är att göra goda gärningar i form av sociala experiment där vi ställer den ovetande individen inför val. Där man kan välja att blunda eller hjälpa i den uppkomna situationen. Den som väljer rätt belönas med en presentkort till vår webshop. Som instant karma :) det du gör kommer tillbaka till dig i en annan form. Det är lag.


För att kunna finansiera dessa sociala experiment behöver vi generera pengar. Ni kan hjälpa till genom att handla valfri vara i den här webbshoppen eller att bidra direkt till Instant karma projektet här.


Relaterade produkter

 • Värmestugans egentillverkade armband

  Värmestugans egentillverkade armband. 

  Hela summan går oavkortad till Värmestugan Helsingborg 

  Läs mer om Värmestugan här: 

  www.varmestuganhelsingborg.se 

  125 kr
 • Suspended Coffee

  Konceptet Suspended Coffee, där man samtidigt som man köper en kaffe till sig själv även kan betala för en extra och lämna den innestående till en medmänniska som inte har råd själv!

  15 kr
 • BG projekt

  Stöd belöna godhet projektet! Varje månad nomineras personer som har berört andra med deras godhet via våra socala kanaler. 
  Vi väljer ut 3 personer varje månad som belönas för deras osjälviskhet och godhet. Dessa personer får presentkort till vår webshop. När ni bidrar till Bg projektet ser ni till att fler och fler godhjärtade handlingar kan uppmärksammas och belönas.
  50 kr
 • Suspended Soppa med bröd

  Köper du den här produkten, kan en hemlös komma in i Travelshop Helsingborg och få en varm soppa med bröd helt gratis.
  44 kr
 • Tygkasse Värmestugan Helsingborg

  Plastbanta med Värmestugan Helsingborg
  100 kr