Gåvokort Värmestugan

Gåvokort Värmestugan

150 kr

Värmestugan Helsingborg är en frivilligorganisation vars målsättning är att få ner antalet hemlösa och behövande i Helsingborg med omnejd. Värmestugan anser att fysiskt välbefinnande i form av att vara mätt, ren och utvilad kan vara avgörande när det gäller att få praktisk styrka och mod att besöka en myndighet. Värmestugan ser som sin uppgift att hjälpa särskilt utsatta människor uppnå allt detta. Genom att tillhandahålla några av de grundläggande komponenterna för ett drägligt liv vill föreningen hjälpa människor tillbaka in i den sociala gemenskapen igen. Utskänkning av mat, kläder och dylikt är ett medel för att lösa det större problemet med hemlöshet och att vara utanför samhället.


Relaterade produkter

 • Tygkasse Värmestugan Helsingborg

  Plastbanta med Värmestugan Helsingborg
  100 kr
 • Instant karma

  Instant karma

  Vi är igång med många spännande projekt. Ena är att göra goda gärningar i form av sociala experiment där vi ställer den ovetande individen inför val. Där man kan välja att blunda eller hjälpa i den uppkomna situationen. Personer som väljer rätt belönas med en presentkort till vår webshop. Som instant karma :) det du gör kommer tillbaka till dig i en annan form. Det är lag.

  För att kunna finansiera dessa sociala experiment behöver vi generera pengar. Ni kan hjälpa till genom att handla valfri vara i den här webbshoppen eller att bidra direkt till Instant karma projektet här. 

  100 kr
 • Suspended Coffee

  Konceptet Suspended Coffee, där man samtidigt som man köper en kaffe till sig själv även kan betala för en extra och lämna den innestående till en medmänniska som inte har råd själv!

  15 kr